Kurs

Her vil vi legge ut relevante kurs fortløpende. Under denne seksjonen får du informasjon om hva kurset innebærer. Kontakt koordinator for mer informasjon om påmelding.

 • C- Dommerkurs 09-10 Mars 2018, Stord
 • Arrangørkurs

  Arrangørstigen er NJFs utdanningsløp for stevnearrangører hvor målet er å gi kunnskap om planlegging og gjennomføring av judostevner. Med arrangørkursene ønsker vi å sikre kvaliteten på arrangementene våre og vi vil tilrettelegge for at flere klubber kan bli arrangører. Gjennomføring av kurs/praksis gir arrangørlisens på det enkelte nivå.

  Arrangørstigen omfatter to parallelle utdanningsløp som er delt inn i fire nivåer. På nivå 1 må begge kurs i tillegg til praksis gjennomføres for å få lisens, på nivå 2-4 velger man å spesialisere som Stevneleder eller Sekretariatsleder.

  Nivå 1 og 2 består av kurs med teoretisk og praktisk undervisning, samt praksis som arrangør. Nivå 3 og 4 består av praksis som arrangør og krever et gitt antall arrangørpoeng.


  Dommerkurs

  Den nasjonale dommerutdanningen går fra nivå C (lavest) til nivå A (høyest). Man begynner på nivå C, og jobber seg oppover. Etter sertifisering vil du kunne dømme på lokale, regionale og nasjonale stevner.