Prosjektet


Judostevner er mer enn bare utøvere. Vi er avhengige av både dommere og arrangører som kan organisere aktivitet. NJF ønsker flere unge og nytenkende med på laget, og tilbyr alle mellom 14 og 26 en sjanse til å kunne bli med oss å løfte stevnene våre til et nytt nivå. Kursene vi tilbyr gir sertifisering som dommer og arrangør. I tillegg arrangerer vi live streaming kurs, der du lærer hvordan vi sender live judo kamper fra de største stevnene i Norge. Selve kursene vil du få mer informasjon om under fanen "Kurs" i menyen til venstre. 

Deltagere i prosjektet får gratis kurs, arrangør/dommer t-skjorte, gratis fagseminar, seminar med koordinator og referanse som kan benyttes på CV´en. Vi har 4 dyktige koordinatorer som har ansvar for hver sin region. Koordinatorene følger deg hele veien fra påmelding til praktisering av det du lærer på kurs. De arrangerer gratis seminar for alle kursdeltakere for erfaringsutveksling og oppfriskning. Er dere flere som ønsker kurs, kontakter dere koordinatoren i regionen dere hører til, og vi får satt opp kurs der dere er. I tillegg til våre dyktige koordinatorer har vi flere flinke veiledere i hver region. Veilederene sin hovedopogave er å hjelpe deg med å oppnå det du ønsker med kursene vi tilbyr. Mer informasjon om prosjektet, regionene, koordinatorene, kurs og påmelding finner du i menyen til venstre.

Kurs

Kursene vi tilbyr er gratis for alle. Alle kursene gir sertifisering og lisens til å kunne jobbe videre med judo. 

CV

Har du gjennomført et av kursene NJF kan dette styrke CV’en din. Ved å gjennomføre våre kurs viser du arbeidsgiver din vilje til å lære, jobbe og å gjennomføre. Har du gjennomført flere kurs hos oss, kan du få koordinatoren din til å være referanse. 

Ferdigheter

Eneste ferdighetene du trenger for å bli med i prosjektet er at du trenger en bakgrunn innen judo. Du må vite hva judoen innebærer, og ha kjennskap til idretten.

Etter gjennomføring

Etter at du har fått lisens, har du flere muligheter. Du kan begynne å styre poeng og klokke under stevner, dømme kamper og sende de store kampene live. I tillegg til dette får du bli med på å arrangere og å gjennomføre judostevner i ditt område.